Te fundit

Ja si do të jetë “Playstation” i ri

1471944881PS4Pamje të reja të atij që mendohet se do të jetë “PlayStation”-i i ri janë publikuar online, ndërsa prezantimi zyrtar so të jetë me 7 shtator.

Sipas projektit mendohet të jetë më i hollë në përmasa, ndërsa përsa i përket parametrave, janë pothuajse të njëjta me ato të “PlayStation”-it të vjetër.

Fotot janë publikuar në “Gumtree” dhe janë shpërndarë gjerësisht në Twitter.

Sony pritet që të nxjerrë në treg dy “PlayStation” të ri këtë vit: “PlayStation Slim” dhe “PlayStation 4.5”.