Te fundit

Karikimi i telefonit, tani edhe me anë të rrobave

Screenshot_1

Kompania Seattle Baubax po prodhon rroba të cilat karikojnë telefonat.

Synimi ëshët që xhaketat, xhinset dhe pantallonat e shkurtra të karikojnë telefonin tuaj, veshje këto që mund të lahen.

Brenda veshjes ka tela bakri dhe një bllok me bateri, i qepur brenda xhepit.

Telefonat Iphone mund të karikohen me anë të një kase “Baubax Iphone”, e cila mund të futet në xhep.

Ndërsa telefonat android nuk kanë nevojë për kasë sepse kanë mundësinë të karikohen me wirless.

Karikimi merr dy, deri në katër orë dhe realizohet me një bankë karikimi, e cila ëshët e integruar në rroba, raporton Balkanweb.

GE/ tvbulqiza.al