Te fundit

Kraste.Koncert festiv per nder te festave te Nentorit

Edhe shkolla e bashkuar Kraste per nder te festive te nentorit ka zhvilluar nje koncert festiv me pjesemarrjen e nxenesve te kesaj shkolle. Ne kete koncert festiv moren pjese mesues,nxenes,prinder e te ftuar te tjere.Mori pjese edhe administratori I njesise administrative artanesh Ibrahim Gjoni. Takimin e hapi drejtori I shkolles se mesme te bashkuar Kraste Ibrahim Llani I cili uroj te pranishmit per festat.Me pas nga grupi I nxenesve u kendua hymni kombetar dhe perdhendeti te pranishmit administratori Gjoni………. Aktiviteti ka vazhduar me pas me koncertin e pergatitur me kenge valle e recitime ku nxenesit ne kete koncert interpretuan me mjaft nivel dhe moren duartrokitjet e te parishmeve