Te fundit

Kurbani i ISIS për Bajram

147380629113916_ISIS-VIDEO_22_7Makabriteti i grupit terrorist vazhdon edhe ditën e bajramit, duke flijuar të burgosurit. Grupi i vetëshpallur islamik ka varur të burgosurit e tij me kokë poshtë për ti bërë “kurban”.

Videoja “the making of illusion” vërteton skenat e tmerrshme për viktimat, edhe pse ende pritet të evidentohet vërtetësia e saj.

Abu Mohammed, themeluesi i grupit të të drejtave të njeriut ne Raqqa, e përshkroi videon si më të tmerrshmen e publikuar ndonjëherë nga ISIS.

Ajo zgjat 12 minuta dhe klipit i janë bashkëngjitur dhe imazhe nga sulmet në Paris dhe ai në Nisë në muajin korrik.

/tvbulqiza.al