Te fundit

Major Klodian Tanushi I jepet titulli “ Nderi i Qarkut Diber “ pas vdekjes

Major Klodian Tanushi, i plagosur më 6 maj, gjatë kryerjes së detyrave luftarake, në misionin e NATO në Letoni  i cili ndërroi jetë katër ditë pas ngjarjes, eshte vleresuar sot nga Keshilli I Qarkut Diber me titullin “ Nderi I Qarkut Diber, pas vdekjes .Ne kete ceremoni moren pjese autoritetet vendore te qarkut Diber, familjar dhe te aferm te deshmorit te Atdheut Klodian Nikolla Tanushi . Titullin „“Nderi i Qarkut Diber“ ne emer te ketij keshilli ja dorezoi babait te majorit,kryetarja e keshillit te qarkut Diber Valentina Haliti.Babai i Majorit duke marre kete titull te larte qe i dhe keshilli i qarkut diber i falenderoi ato per kete akt  Edhe deputetja  e qarkut diber Almira Xhembulla ne fjalen e saj tha se ndjehem mire qe ne kete fund vit ne mblidhemi per ti dhene titullin Nderi i Qarkut Diber Major Klodian Tanushit Major Tanushi la pas bashkëshorten dhe tre fëmijë, dy djem dhe një vajzë