Te fundit

Mat, kërcënohet me jetë 24 vjeçari në rrjetet sociale

download

Një 24 vjeçar ka depozituar në policinë e Matit një kallëzim, pasi me datë 11 shtator është kërcënuar me jetën e tij dhe të familjes në rrjetet sociale.

Sipas policisë kallëzimi është bërë ditën e djeshme.

G.E./ tvbulqiza.al