Te fundit

Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, inspekton punimet në Tunelin e Qafës së Buallit.

Capture 1Ministri I Financave njëherësh deputet I qarkut të Dibrës, Shkëlqim Cani, I cili mori pjesë në prezentimin e kandidatit të LSI për kryetar të bashkisë Bulqizë, ka inspektuar punimet në tunelin e qafës së Buallit, pjesë e Rrugës së Arbërit. Në këtë vizitë ai shoqërohej nga kryetari actual I bashkisë Bulqizë, Myfit Duriçi, si dhe kandidati I LSI-së për kryebashkiak të Bulqizës, Melaim Damzi. Për të mësuar në lidhje me punën e bërë për hapjen e këtij tuneli, si dhe me perspektivën që e prêt ndërtimin e shum të përfolurës Rruga e Arbërit, me kameran e TVBulqizës, intervistuam ministrin e Financave Shkëlqim Cani, I cili garantoi se ndërtimi I kësaj rruge tashmë mbetet I garantuar…sink. Shkëlqim Cani, Myfit Duriçi, melaim Damzi.
Nje tjeter vizite deputeti dhe njëheresh ministr I Financave Shkëlqim Cani, ka bere edhe ne Shkollen 9 Vjeçare Xhevdet Doda, ku ka pare vijimin e punimeve për rikonstruksionin e kesaj shkolle. Edhe ne kete vizite ministri u shoqerua nga kryetari actual I bashkisë Myfit Duriçi, I cili e njohu me të gjtha punimet e bëra deri më tani dhe e garantoi atë se këto punime jo vetëm që do të përfundojnë në kohë, por edhe me standarte cilësore.