Te fundit

Mos, hapja e negociatave. flasin qytetarët e Bulqizës

  Mos’hapja e negociatave nga Bashkimi Evropian edhe këtë radhë, ka nxitur edhe një reagim qytetar. Janë qytetarët e Bulqizës të cilët e shohin si një skenar mes Gjermanisë dhe Francës për të mos hapur negociatat me vendin tonë nga Bashkimi Evropian. Sipas qytetarëve, Franca nuk e ka mbështetur kurrë Shqipërinë që në fillimet e shtetit shqiptar. Një tjetër shkak që mendojnë qytetarët se ndikoi në këtë votë kundër është edhe se jemi popull me shumicë muslimane.Këshilli i Europës mbylli dje përfundimisht votimet për hapjen e negociatave me Shqipërinë, ku një ndër ata që nuk pranuan ishte Franca.