Te fundit

Mungesë ndriçimi në një pjesë të shëtitores së Bulqizës

004

Në qytetin e Bulqizës prej disa muajsh po punohet për ndërtimin e shëtitores së qytetit.
Në një pjesë të saj punimet kanë përfunduar dhe gjatë natës ndizen ndriçuesit.
Një nga problemet që është shfaqur në pjesën e përfunduar të shëtitores duket se është mungesa e ndriçimit në një pjesë të madhe të shtyllave.
GE/ tvbulqiza.al

003