Te fundit

Ndërtuan xhami pa leje në Dibër, çështja i referohet Prokurorisë

download

Policia e Dibrës ka referuar në Prokurorinë e qytetit materialet për shtetasit H.A dhe I. A, 68 dhe 64 vjeç, pasi kanë ndërtuar një objekt kulti fetar pa leje.
Sipas policisë dy të arrestuarit banonin në Kalanë e Dodës dhe në fshatin Radomirë kanë ndërtuar një xhami pa leje.
GE/ tvbulqiza.al