Te fundit

Një rekord i ri në Guiness

1472231110kostumiKostumi i Batman bëhet realitet dhe ka siguruar një vend në librin e rekordeve Guiness. Armatura  është krijuar nga ekspertë të efekteve special, të cilët i kanë siguruar 23 pajisje kostumit në mënyrë të padukshme.
Mes tyre përfshihen bomba tymuese,  pajisja për t’u zhvendosur nga njëra distancë tek tjetra, mjet komunikim, gjurmimi etj…

“U deshën orë të gjata për të projektuar pajisjet dhe për të gjetur mënyrën e montimit të tyre. Disa prej tyre janë specifike për Batmanin. Jam shumë krenar për rekordin Guiness”, tha eksperit i këtyre efekteve, Checkley.
Fillimisht pjesët u printuan në 3D dhe u mbuluan nga një gomë fleksibël, rezultati i së cilës është një armaturë prej 208 cm në gjendje për të frikësuar edhe më të tmerrshmin e Gotham Citit.