Te fundit

Pas mbylljes së fushatës, Basha bashkëbisedim me dibranët në qendër të Peshkopisë

basha-diber

Pas mitungut mbyllës  të fushatës elektorale për zgjedhjet në Bashkinë e Dibrës, kreun e PD-së Lulzim Basha dhe kandidatin demokrat për bashkinë e Peshkopisë, Sherefedin Shehu, turma e ka pritur me shumë entuziazëm.

Pamjet që shikoni në video janë momentet kur kreu i PD-së Basha dhe Shehu lëvizin në drejtim të qendrës së Peshkopisë, të ndjekur nga mijëra dibranë.

Pasi kanë mbërritur në qendër, kryedemokrati Lulzim Basha është shprehur se një entuziazëm i tillë nuk është parë që në ditët e para të demokracisë në Shqipëri që në vitet ’90.

/tvbulqiza.al

https://d1wst0behutosd.cloudfront.net/videos/10572345/29270850.mp4?Expires=1473457971&Signature=OgTsyvU7B3l0phu0WB5vzPnCr~8MqkseCvv4xsZYrk2~oIVoEyOT4yGZyy1M5N8AHi-g0fSjUP34jcF9BNhL~vP3Hnf0jYPeKOC87trgX75lDyt392DIMo6GCrkVI~UW1E9D7KR3ir69EhEaC-5nUNd3avzjbj1jEm~lEIqoRRCaKXsGAnyaJsLwKXNyQV5DDJxyXP-L-H6pS3T8mduVPWtypuSlR-Q4QXt1nSHIjrULfFFLN30FasWFEGS0B~yNnxlF0RzGL-rpW2HiQlf7lAA6OJ1z15XuM6lANNfiFUM-~9HzDO3B-yA2Mnw~xdjGIDtZvJWcCNA0qrqHiWus1A__&Key-Pair-Id=APKAJJ6WELAPEP47UKWQ