Te fundit

Pezullohen 3 mjekë për mjekim të pakujdesshëm.

13595944_1049105855125625_817931666_n Pas vdekjes së 1 vjearit në Elbasan, gjykata ka marrë vendimin e pezullimit për    3 mjekët. Ngjarja e ndodhur më 21 mars të këtij viti kishte lënë në hije  vendiminpër pakujdesinë e pediatrëve,  Edmond Laho, Fadil Brazhda dhe  Doreida Shuku. Sipas eksperizës mjeko-ligjore fëmija ka humbur jetën nga  asfiskia dhe bllokimi i rrugëve të frymëmarrje nga një trup i huaj, si pasojë e  pakujdesisë së treguar.

MF/ tvbulqiza.al