Te fundit

Plotësohet kushti i PDIU për heqjen e nenit të diskriminimit gjinor.

thGjatë diskutimit në mbledhjen e Komisionit të Posacëm për reformën në drejtësi nga antarët e mazhorancës u ra dakort për heqjen nga drafti të të gjitha neneve që nuk kanë të bëjnë me reformën.

Mes tyre është edhe neni i diskutuar dhe i kundërshtuar shpesh nga PDIU mbi diskriminimin gjinor.

Sipas deputetëve Xhafa dhe Vasili të gjithë nenet do të hiqen dhe do te diskutohen në një fazë të dytë duke qenë se vëmendja më e madhe është ndaj Reformës në Drejtësi.

MF/tvbulqiza.al