Te fundit

 Prefektet e Shqiperise vizite ne Bulqize

Prefektet e 12 qarqeve te shqiperise kane zhvilluar  nje vizite ne qytetin e Bulqizes.12 drejtuesit e prefekturave te qarqeve u priten nga Kryetari I Bashkise Bulqize Lefter Alla si dhe nenprefektit Avni Muliu. Viziten e pare prefektet e zhvilluan ne minieren e Bulqizes,ku u njohen me nga afer mbi ecurine ,si dhe mbi investimet qe jane kryer ne te. Petrit Cara drejtori I minieres AlbChrome pasi beri nje rezyme mbi historikun e kesaj miniere,tha ne fjalen e tij se  kompania  AlbChrome vitet e fundit ka bere investime kolosale gje qe I ka shtuar jetegjatesine asaj. Me pas vizita e prefekteve u zhvendos ne Bashkine Bulqize. Kryetari I Bashkise Lefter Alla pasi falenderoi prefektet per viziten i njohu nga afer mbi investimet qe jane kryer ne kete rreth. Alla u shpreh se ne Bulqize jane te punesuar mbi 2000  minator.Kryebashkiaku shpalosi nje tjeter objektiv te rendesishem per banoret e Bulqizes sic eshte sistemimmi i te gjithe ujsjellesave qe do te mundesoje furnizimin me uje te pijshem 24 ore.Ne fund  ne me mikrofonin e Tv Bulqizes i morem nje prononcim prefektit te qarkut Diber Nexhmedin Shehu rreth kesaj vizite te prefekteve te Shqiperise.