Te fundit

Reagimi i Veliaj për sheshin Skënderbej

thSheshi në qendër të Tiranës pritet të kthehet në hapësirë parkimi për automjetet, me një kapacitet prej 300 vendesh.

“Gjersa të hapet sheshi menduam që në një kohë prej 6 deri në 7 muajsh do të mund të prodhojmë një parking nëntokësor e administruar nga Bashkia e Tiranës”, thotë kryebashkiaku Erjon Veliaj.

Bashkë me parkingjet nëntokësore në hotelin e madh në qendër të qytetit, qendrën tregtare përballë ish-selisë së Partisë Demokratike dhe xhamisë që po ndërtohet, në total qendra e Tiranës do të ofrojë rreth 1200 parkingje nëntokësore.

MF/tvbulqiza.al