Te fundit

REAGON PER AKUZAT KRYETARI I BASHKISE PESHKOPI ILIR KROSI

IKMT, ka kallzuar penalisht kryetarin e bashkise Peshkopi, Ilir Krosi me akuzen per shperdorim detyre.  Po me kete akuze kallzohet edhe kryeinspektori aktual I Inspektoriatit te Mbrojtjes se Territorit te bashkise Peshkopi, Gafur Gazidede, si dhe ish kryeinspektoret, Halil Zhuka dhe Dilaver Drizi. Krosi ndodhet ne krye te bashkise Peshkopi per tre mandate radhazi nen siglen e PD-se, nderkohe qe pretendon te garoje perseri ne zgjedhjet e 21 qershorit. Sipas IKMT mesohet se te pakten ne shtate raste zyrtaret e larte te kesaj bashkie nuk kane vepruar siç parashikon ligji per ndalimin e punimeve te kundraligjshme te kryera ne territorin e bashkise Peshkopi, duke shkaktuar mospermbushjen e detyrimeve ligjore per mbrojtjen e territorit. SHIKO VIDEON