Te fundit

REALIZOHET ENDRA E KAHERESHME E DJALIT NGA BULQIZA

The Voice of Albania 5, konfirmohet djali nga Bulqiza Ilger Kujtim Alliu. Siç dhe e ndoqët nga sekuencat që transmetuam pak më parë, në eventin The Voice Albania 5, ku konfirmohen talentet e reja të këngës, është konfirmuar si I përzhgjedhur në këtë pjesmarrje edhe djali nga Bulqiza, Ilger Kujtim Alliu, nga Fushë-Bulqiza, nga nga të katër trajnerët e Voic, të cilët vlerësuan maksimalisht interpretimin e djalit të talentuar të Bulqiësa. Krenari për Ilgerin, familjen e tij dhe gjithë trevën e Bulqizës, e më gjërë, që për të parën herë në edicionin e 5-të, të Voicit, përzgjidhet edhe një djalë nga Bulqiza. Ne me mikrofonin e TVBulqizës u vumë në ndjekje të Ilgerit për ti shkëputur një intervistë të shkurtër për këtë pjesmarrje . Dhe pas një investigimi të thjeshtë në kërkim të tij, ne arritëm ta gjejmë atë, ku tjetër përveçse në ambientet e Pallatit të Kulturës Bulqizë, ku ai po bënte një ngrohje të zërit pranë pianos. Megjithëse në momente pune ne e ndërpremë atë për pak caste, për të biseduar me të për këtë pjesmarrje
Ilgeri shoqërohej si gjithmonë në këtë rrugëtim të tij të konfirmimit si këngëtar ngas babai I tij Kujtim Alliu, të cilit edhe atij I shkëpusim një intervistë të shkurtër