Te fundit

Rruga e Arberit. Ankohen banoret e Gjorices

 

Ndertimi i segmendit te rruges se Arberit ,Ura e Çerenecit-Diber e Madhe i cili ka nisur para nje viti,eshte  kthyer ne problem serjoz per banoret e fshatit Gjorice. Ne keto dite te nxehta banoreve pervec tempertaurave te larta ju duhet te perballen edhe me pluhurin e rruges e cila eshte ne ndertim e siper.Kjo per vete faktin se ne kete ask rrugor i cili po ndertohet po levizin mjete te ndryshme.Sipas banoreve shqetesim per ta ngelent pluhuri ne rruge i cili te shoqeron gjate gjithe kohes.Eshtte e pa mundur te jetojme ne kete pluhur thone banoret,po rrime me dyer  dhe dritare te mbyllura,banoret kerkojne sparkatjen me uje te rruges gjate punimeve  dhe mos lejimin e makinave te tjera qe sjane pjese  e firmes ndertuese te kalojne deri ne perfundim te saj.Nje shqetesim i tille ka terhequr  edhe vemendjen e turistave te huaj, kam ardhur me pushime thote nje nga turistet dhe se ne kete ambjen te ndotur nuk mund te pime as edhe kafe.