Te fundit

Sërish kanabis në Bulqizë

146833651414658158831465454229kolonje

Komisariati i Policisë Bulqizë ka gjetur në fshatin Miresh 13 bimë narkotike të llojit Cannabis Sativa.
Bimët e gjetura janë agjësuar nga policia.
Sipas policisë së Bulqizës po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.
GE/ tvbulqiza.al