Te fundit

Shkup, arrestohen 4 të dyshuar për bashkëpunim me ISIS.

download
Policia maqedonase pas disa muajsh vëzhgime ka arritur të ndalojë të dyshuarit bashkëpuues në aksionet terroriste të ISIS në Siri.
Pas bastisjes në disa shtëpi janë arrestuar shtetas të moshave 28 dhe 38 vjec për të cilët thotë se ka të dhëna të kenë qenë pjesëtarë të organizatës terroriste islamike ISIS dhe se ishin kthyer në Maqedoni vitin e kaluar.

Të ndaluarit janë dërguar para organeve të hetuesisë ndërsa pritet t’u caktohet masa e paraburgimit.
MF/tvbulqiza.al