Te fundit

Shqipëria në një prezantim ndërkombëtar

1474057858kviqig0pShqipëria për herë të parë si vend partner në Panairin e Shtutgartit, i cili zhvillohet në datat 14-22 janar 2017.

Ministria e Turizmit dhe Agjencia Kombëtare të Turizmit kanë nisur përgatitjet për të përfituar sa më shumë nga kjo ngjarje e rëndësishme.

Në kuadër të këtyre përgatitjeve është organizuar vizita e një grupi prej 11 gazetarësh gjermanë, të medias së shkruar dhe televizive, të cilët po shohin nga afër vendin dhe do të raportojnë përmes mediave të tyre konstatimet mbi turizmin shqiptar.

/tvbulqiza.al