Te fundit

Shqipëria një bregdet që i ngjan Karaibeve!

Riviera-ShqiptareKy është tituli me të cilin i referohen mediat italiane rivierës shqiptare, si një nga dëstinacionet e vitit 2016.

Në reportazhe përmenden disa nga pikat kyce, ku përvec bukurisë natyrore përmendet edhe mikpritja vendase, cmimet e ulëta, të cilat sipas “Corriere della Sera” po arrijnë ato të vendeve të tjera evropiane.

“Një parajsë kaq afër afër Italisë dhe kaq e panjohur për italianët”, ku përvec bukurisë natyrore ndërthuren edhe vlerat kulturorë të trashëgimisë historike.

MF/tvbulqiza.al