Te fundit

Siguracionet e makinave rriten 25%

2015-trafficÇmimet e siguracioneve të automjeteve kanë pësuar një rritje me 25 %. Ishte njoftuar se primet do të kishin një rritje prej afro 3 %, sipas një vendimi të Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare.

Por kompanitë e sigurimeve kanë vendosur që shtrenjtimi të jetë në masë më të madhe. Kjo për arsye se numri i aksidenteve ka pësuar rritje dhe për pasojë shumat e parave që kompanitë duhet t’u paguajnë mjeteve të aksidentuar, janë rritur.

Shtrenjtimi do të bëhet bazuar në cilindratën dhe vitin e prodhimit të makinave.