Te fundit

Te pastrojme Bulqizen ne nje dite.

Ne kuader te aksionit Kombetar “Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite” Bashkia Bulqize, organizoi aksionin “Ta Pastrojme Bulqizen ne nje dite. Moren pjese administrata dhe ndermarrjet ne varesi te Bashkise, Shoqata e Eksperteve te Rinj Mjedisor, nxenes shkollash dhe qytetare. Ne kete aksion mori pjese kryebashkiaku, Melaim Damzi, kryekeshilltari Gazmend Kenga, si dhe deputeti i zones Shkelqim Cani. Te paisur me qese pastrami, pjesmarresit ne kete aksion kaluan ne te dyja lagjet e qytetit ate te Gjeologut dhe Minatorit. Ky aksion veç ndikimit ne pastrimin real te qytetit, mundesoi edhe mbjelljen e 60 fidane geshtenje ne segmentin rrugor qe lidh dy lagjet kryesore te qytetit. Nderkohe veç ketyre ky aksion ka dhene edhe mesazhin e sensibilizimit te banoreve, ndergjegjesimit te qytetareve per te kontribuar ne komunitet, per tu bere pjese active dhe gjithperfshirese ne vendimmarrjet e Bashkise per nje qytet te paster.