Te fundit

Tjetër video mbi largimin e grabitësve të Rinasit

tmp_30692-grabitja-ne-Rinas-756561804

Televizioni “Report Tv” ka siguruar një video që tregon mënyrën sesi kanë lëvizuar grabitësit e parave në aeroportin e Rinasit.

Pamjet mbi lëvizjet e grabitësve të 1 milion eurove janë rregjistruar në nga kamerat e një biznesi në rrugën nacionale Rians-Fushë-Prezë.

Videot kanë kaluar në administrimin e policisë.

Nga pamjet duket se mjeti i përdorur nga grabitësit vjen nga një rrugë e fshatit Fushë-Prezë dhe futet në rrugën e Rinasit.

Edhe futja e tij në rrugën drejt Rinasit, bëhet në mënyrë të shpejtë. Pak minuta pasi vetura doli nga kjo rrugë,

Pasi është kryer grabitja brenda aeroportit, makina e autorëve futet sërish në rrugën në të cilën kishte dalë 10 minuta më parë.

Më pas vetura ka shkuar në të majtë, në drejtim të fshatit Fushë-Prezë.

Më pas makina ka ecur rreth 600 metra dhe është futur sërish majtas në një rrugë ku edhe është djegur.

Më pas aty ka qenë duke pritur një furgon Mercedez-Benz.

Me furgonin grabitësit janë larguar duke ndjekur një rrugë në drejtim të fshatit Fushë-Prezë për të dalë në fshatin Gjeç-Fushë në drejtim të fshatit Bërxull.

GE/ tvbulqiza.al