Te fundit

Viruset nga Facebook


thNë pjesën më të madhe të rasteve, këto viruse shpërndahen përmes mesazheve të rreme, që hartohen në mënyrë të tillë që të ndezin kureshtjen.

Fjala vjen, një vajzë me një foto joshëse në profil i shkruan një djali dhe i thotë se ka dëshirë ta njohë. Apo një link lajmi tregon se si Kryeministri i vendit është kapur në një skandal seksual