Te fundit

Votohet në Komision drafti i reformës në drejtësi

 

 

komisioni-i-ligjeve-e1448362635376-380x290

Një informacion i fundit vjen nga kryesia e Kuvendit, në të cilin është mbledhur komisioni ad hoc, i miratimit të ndryshimeve kushtetuese.

Është votuar me drafti i reformes ne drejtesi.

Me herët deputetët e PD-së që janë pjesë e komisionit kanë dalë nga mbledhja pasi verifikuan draftin e zbardhur, shkruan Lapsi.al

Sipas tyre janë vënë re ndryshime në draftin e zbardhur dhe për këtë po bëhet verifikimi i tij, por qe me pas jane verifikuar.

Më tej pritet votimi në Kuvend. 

GE/ tvbulqiza.al